Руските сили за противовъздушна отбрана твърдят, че в събота са свалили

...
Руските сили за противовъздушна отбрана твърдят, че в събота са свалили
Коментари Харесай

Русия свалила украинска ракета над Крим

Руските сили за противовъздушна защита  твърдят, че в събота са свалили украинска ракета в региона на Крим. Това съобщава " Интерфакс ", като цитира изказване съветското министерство на защитата.

" Украинската ракета беше неотложно открита и унищожена във въздуха от съветски системи за противовъздушна защита ", сподели военното ведомство.

Около 18:00 часа московско време Украйна е направила опит за офанзива на територията на Крим със зенитна ракета от системата за противовъздушна защита С-200, модифицирана в ударна версия.
 Русия свалила украинска ракета над Крим
Русия свалила украинска ракета над Крим

На 3 октомври тази година, към 20:30 часа московско време

Преди ден съветското министерство на защитата заяви, че на 4 октомври съветските военни са умъртвили 13 диверсанти на украинските въоръжени сили при опит да кацнат на брега на Крим. Ведомството също по този начин приказва за унищожаването на дрон на 10 км от крайбрежията на Крим в петък вечерта.

Назначеният от Москва началник на анексирания Севастопол Михаил Развожаев заяви в петък, че в града е оповестена въздушна паника.

Междувременно Кримския мост, който свързва анексирания Крим с Русия. 

През последните дни Севастопол е една от главните цели на украинската войска.
 Над Крим са свалени две ракети
Над Крим са свалени две ракети

Не се оповестява за потърпевши хора

В резултат на удара по щаба в Севастопол н а 22 септември починаха 34 офицери, измежду тях и Виктор Соколов , цитира Силите за специфични интервенции " Украинская истина ". Поне още 150 души бяха ранени в следствие на удара по щаба, а самото здание не предстои на възобновяване. По-рано през днешния ден управляващите оповестиха за следена детонация в постройката.

Руският Черноморски флот е ситуиран в пристанището на Севастопол. В града се намира и един от съветските командни центрове за войната на Москва против Украйна. Оттам се доставят съветските окупационни сили в южната част на Украйна и се управляват ракетните офанзиви.

От Службата за специфични интервенции на Украйна оповестяват и за другия си удар от 13 септември, когато цел им беше пристанището в Севастопол и по-точно корабостроителницата. Именно тогава се появиха информации за нанесени съществени вреди по десантния транспортен съд " Минск ". Според известието на украинците от през днешния ден безвъзвратните загуби на руснаците тогава са съставлявали 62 души.

Москва неведнъж е твърдяла, че Съединени американски щати и техните съдружници от НАТО дейно вземат участие в спора, като са доставяли оръжия на Украйна, както и разследваща информация и помощ при планирането на офанзиви против съветски уреди.
 Русия задържа гражданин на Крим за шпионаж в интерес на Украйна
Русия задържа гражданин на Крим за шпионаж в интерес на Украйна

Срещу него е формирано дело за държавна измяна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР